Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος Discover your way! Bookstore, Studying, coffee, snacks


Το Discover άλλαξε φιλοσοφία και κάνει εγκαίνια την 
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 8 το απόγευμα  στην οδό Πατρέως 30 
εκεί που χρόνια τώρα αποτελεί προορισμό για τους «βιβλιοφάγους».

Discover your way! Bookstore, Studying, coffee, snacks


Το φημισμένο Discover άλλαξε και δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο από ένα χώρος που εμπνέει το διάβασμα.
Πλέον  ο πρώτος όροφος του, φιλοξενεί το café "Discover your way” στο οποίο ο καφές συνδυάζεται με βιβλία από το ειδικό κατάστημα στα άνετα ξύλινα στρογγυλά τραπέζια του ειδικά διαμορφωμένου χώρου και σε αναπαυτικούς καναπέδες!
Το Discover άλλαξε φιλοσοφία και κάνει εγκαίνια την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 8 το απόγευμα  στην οδό Πατρέως 30 εκεί που χρόνια τώρα αποτελεί προορισμό για τους «βιβλιοφάγους».


Με άρωμα καφέ το πρωί και τη δυνατότητα να δουλέψει κανείς στο φορητό υπολογιστή του, το μεσημέρι να σερβίρονται νόστιμα clubs– hamburgers– τόστ, σαλάτες και πολλά ακόμα και το βράδυ να μπορείτε να μείνετε "χαμένοι" από το διάβασμα των αγαπημένων σας βιβλίων.


Ένας χώρος αφιερωμένος στην τέχνη και το διάβασμα σε συνδιασμό με καφεδάκι και την μελέτη να συνδυάζονται.


Στην καρδιά της Πάτρας (Πατρέως 30), φοιτητές, επαγγελματίες, μαθητές αλλά και απλοί πολίτες, έχουν πλέον το δικό τους χώρο, το "Discover your way"! Ανανεωμένο και διαμορφωμένο ως το πιο μοντέρνο καφέ της πόλης, με τις πιο γευστικές λιχουδιές, διατηρώντας την πιο ενημερωμένη βιβλιοθήκη με νεότερες και κλασσικές διαχρονικές εκδόσεις, τώρα, το "Discover your way", αποτελεί την μοναδική σας επιλογή για να συνδυάσετε το διάβασμα, το σερφάρισμα στο ίντερνετ, με τους απίστευτους γευστικούς πειρασμούς. 










Παρουσίαση βιβλίου "357 Τιμή, Εξουσία, Πάθος" της Άρτεμις Κοκκινάκη την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό


Το βιβλιοπωλείο "Discover",  οι εκδόσεις Γκοβόστη 
και η συγγραφέας Άρτεμις Κοκκινάκη σας προσκαλούν 
στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου "357 Τιμή, Παθος, Εξουσία"
 την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 19:00 στο 
Ξενοδοχείο Βυζαντινό (Πεζόδρομος Ρήγα Φερραίου 106 & Ασκληπιού,Πάτρα,Τηλ.:2610243000)
.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Βασίλειος Μάκιος - Ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής του Corallia και ο 
Ανδρέας Τσιλίρας - Εκδότης. 

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η συγγραφέας Άρτεμις Κοκκινάκη.

"357 Τιμή, πάθος, εξουσία" της Άρτεμις Κοκκινάκη


Λίγα λόγια για το βιβλίο...


Mια σειρά γεγονότων που εξελίσσoνται κάτω από τη σκιά της μεγαλύτερης εξοπλιστικής αγοράς που έγινε ποτέ. Ένα σενάριο ίντριγκας και πάθους τόσο κοντά στην πραγματικότητα..., ή μήπως είναι η πραγματικότητα;   Ο Στέφανος Ηλιάδης, μοναχικός μισθοφόρος, αναλαμβάνει την εκτέλεση δύσκολων αποστολών, κινούμενος στο περιθώριο της κοινωνίας μας. Πιστός σύντροφός του, το όπλο του – το 357. Ένα 38άρι Magnum Smith & Wesson. Δεν τον πρόδωσε ποτέ υπερασπίζοντας πάντα την Τιμή και την ακεραιότητά του.
Ο Πέτρος Λαζαρίδης, υπουργός, ετοιμάζεται να υπογράψει μια μεγάλη εξοπλιστική αγορά. Έχοντας την Εξουσία με το μέρος του, καταστρώνει, ανενόχλητος, τα σχέδιά του με τον μεγαλέμπορο όπλων, τον Νικόλαο Απέργη. Οι τρεις αυτοί ισχυροί άντρες θα οδηγηθούν σε έναν αγώνα διεκδίκησης, υποκινούμενοι από το Πάθος τους για τη Λάρα Μακρή, που από άβουλη και ανυπεράσπιστη μητέρα, εκπαιδεύεται και αναγκάζεται να εμπλακεί στα παιχνίδια των δυνατών. Θα καταφέρει τελικά να επιβιώσει ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά;
 Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Γκοβόστη.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα...

Η Άρτεμις Κοκκινάκη σπούδασε Σχεδιασμό Βιομηχανικών Προϊόντων στο Art Center College of Design του Μοντρέ της Ελβετίας. Κατόπιν, εργάστηκε στην ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, στον εσωτερικό σχεδιασμό των αυτοκινήτων. Όταν ήρθε στην Ελλάδα, εργάστηκε σε εταιρείες παραγωγής και ως Art Director σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Από το έτος 2001 μέχρι το 2011 διατηρούσε διαφημιστικό γραφείο. Σήμερα ασχολείται με την παραγωγή κρασιού και χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων.