Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Παρουσίαση βιβλίου "Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα, όπως τα έζησα" του Πάνου Σόμπολου την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, στο Ξενοδοχείο "Αστήρ"


Οι Εκδόσεις Πατάκη
και το Βιβλιοπωλείο  "Discover"

Έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν
την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00
στο Ξενοδοχείο "Αστηρ"
στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου

ΠΑΝΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΖΗΣΑ

Για το βιλίο θα μιλήσουν (με αλφαβητική σειρά) οι:

Κυριάκος Κορτέσης Πρόεδρος της  ΕΣΗΕΠΗΝ
Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών
Θανάσης Μπαμπανέβας Δημοσιογράφος –Πρόεδρος ΤΕΑΣ
Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Α΄Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

Τη συζήτηση θα συντονίσει
η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου

«Ολες αυτές τις υποθέσεις τις έζησα και τις χειρίστηκα δημοσιογραφικά. Τις δούλεψα κάνοντας ρεπορτάζ μέρα και νύχτα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν διαδραματίστηκαν. Ηρθα σε επαφή και μίλησα με τους περισσότερους δράστες-πρωταγωνιστές των υποθέσεων. Αποτύπωσα την ψυχολογική τους κατάσταση και αντιμετώπισα τις αντιδράσεις τους. Είδα όλα τα θύματα στην κατάσταση στην οποία είχαν καταλήξει και μίλησα με συγγενείς, φίλους και γείτονές τους, ενώ ήμουν σε συνεχή επαφή με τις προανακριτικές αρχές και ενημερωνόμουν για την όποια εξέλιξη», αναφέρει στον πρόλογό του ο Πάνος Σόμπολος, διευκρινίζοντας ότι «όλες οι υποθέσεις που περιγράφω είναι πέρα για πέρα αληθινές. Δεν περιέχουν φανταστικές σκηνές ή υποθετικές λεπτομέρειες».  



Συγκλονιστικά εγκλήματα παραμένουν μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστα όπως, για παράδειγμα, η δολοφονία του συγγραφέα Κώστα Ταχτσή, το κατασκοπευτικό θρίλερ στο Λαγονήσι με τη διπλή δολοφονία του Ρώσου αρχιμαφιόζου Αλεξάντερ Σολόνικ και της καλλονής φίλης του Σβετλάνα Κότοβα, το ξεκλήρισμα της οικογένειας Χρυσαφίδη και ο μυστήριος θάνατος μιας διάσημης πόρνης στην Αθήνα. Παράλληλα, στις συνολικά 32 υποθέσεις που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο τις τελευταίες δεκαετίες περιγράφονται όλες οι εξελίξεις από την ημέρα που διαδραματίστηκαν μέχρι και σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου